oznam-2015-09-16-rodina-bez-cigariet-4-rocnikCeloslovenská umelecká výtvarná súťaž:

Rodina bez cigariet - 4. ročník

Občianske združenie Rodina a spoločnosť organizuje pre školský rok 2015/2016 ďalší ročník celoslovenskej výtvarnej súťaže: Rodina bez cigariet IV. ročník. Úlohou je vytvoriť výtvarnú prácu zameranú na nasledovné témy:

  • zdravý životný štýl,
  • ako chcem tráviť voľný čas,
  • prezentovať negatívny postoj k fajčeniu resp. k iným návykovým látkam.

Aj v tomto ročníku, kvôli úspešnosti z minulého  roku, sme vytvorili dve kategórie pre žiakov ZŠ a ZUŠ z celého Slovenska.

oznam-2015-09-16-rodina-bez-cigariet-4-rocnik-plagat

Rodina bez cigariet je celoslovenská výtvarná súťaž, kde o víťazov rozhoduje porota na čele s predsedom spolku Skalických výtvarníkov. Prvé dve hlavné ceny sú hodnotné smartfóny. Celkovo sa ohodnotí prvých 5 miest.

V celoslovenskej internetovej súťaži, kde rozhoduje o víťazovi verejnosť v internetovom hlasovaní sa zasa bojuje o 3 smartfóny. Po krátkom registrovaní na webových stránkach www.rodinabezcigariet.sk môžu používatelia poslať svoju výtvarnú prácu do súťaže cez predvolený formulár. Pokiaľ chce ZUŠ alebo Základná škola poslať na webovú stránku viacej súťažných prác, môže ich poslať E-mailom s priloženými kontaktnými údajmi.

Súťažné príspevky si môžu používatelia facebooku pozrieť, ale aj hlasovať  na našom profile: www.facebook.com/RodinaBezCigariet. Presné pravidlá súťaže a bližšie informácie o súťaži si záujemci môžu pozrieť na našich webových stránkach, alebo na facebookovom profile.

Našim cieľom je propagovať Národnú protidrogovú stratégiu Slovenskej republiky a poukázať na závažný spoločenský problém užívania návykových látok medzi čoraz mladšou skupinou detí.

Súťaž je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva zdravotníctva SR – v rámci účelovej dotácie na podporu protidrogových aktivít pre rok 2015