Vážení spoluobčania,

prijmite pozvanie na stolnotenisový turnaj v detskej (do 12 rokov), mládežníckej (do 17 rokov) a dospeláckej kategórii, ktorý sa určite nevyhne oceneniam v kategóriách troch najlepších.

Turnaj sa uskutoční v sobotu 2. 3. 2024 od 16.00 hod. v dome kultúry v Lorinčíku.

Bude Vás čakať detský a dospelácky čaj. Ak by chcel niekto podporiť hráčov sladkým príspevkom napríklad vo forme koláčov, bude veľmi vítaný.

Predbežný záujem o účasť na turnaji môžete nahlásiť prostredníctvom tohto formulára:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScC9_M8NiH-MaE3HgSGpOJNZsJZfpG52YvFvc9INxdhCxLMFg/viewform?usp=sf_link

Miestny úrad, poslanci mestskej časti Košice – Lorinčík a občianske združenie Time4fun, o. z. vás pozývajú na 1. kolo série Adventných behov, ktoré sa uskutoční v sobotu 2. 12. 2023 od 10:00 v Lorinčíku.

Viac informácií je na stránke https://www.time4fun.sk/2023-3-kolo-lorincik-de-t-to/.

Všeobecné pravidlá pretekov: https://www.time4fun.sk/ramcove-pravidla-de-t-to-2023/.

Upresnenie informácií o kategóriách:

  • detské kategórie sú od 1-14 rokov (rok narodenia 2009-2022),
  • do 4 rokov je možné použiť aj odrážadlá, trojkolky,
  • dospelácke kategórie sú od 15 rokov vyššie.

 

Podrobné informácie o podujatí nájdete na stránke https://charityweekend.com/.

Tak ako pred rokom aj tento rok sa uskutočnia cyklopreteky MTBXC séria Košice v kategóriách mužov, žien, juniorov a detí. V Lorinčíku sa diel série volá poeticky "Foresta Spirituale" a bude sa konať vo štvrtok od 16.30 hod. tradične v okolí kláštora Karmelitánov. Všetkých pozývame povzbudiť pretekárov, medzi ktorými bude i Marcel Dučai z Lorinčíka.

Vážení priatelia cyklistiky,

po minuloročnej premiére sa aj tento rok uskutoční prvý diel seriálu MTBXC Košice u nás v Lorinčíku a to vo štvrtok 8. 9. 2016.

Novinkou sú preteky detí vo veku od 1 roka do 14 rokov - tie by mali začať okolo 16.00 hodiny. Milí rodičia, prihláste svoje deti na toto podujatie a príďte ich povzbudiť na krásnu trasu v okolí kláštora Karmelitánov. Trasy budú vytvorené podľa kategórií na základe prihlásených detí. 

Predbežné prihlášky posielajte e-mailom na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..  V texte stačí uviesť svoje meno a priezvisko, vek a adresu bydliska. Ak sa prihlásite vopred, veľmi nám pomôžete pri spoluorganizácii podujatia.

MÚ MČ Košice – Lorinčík

oznam-2016-08-31-cyklopreteky